Få först- betala sen med klarna/ Fraktfritt över 400kr

Om oss

Hej, och välkomna till vår värld av fotbollströjor för barn och vår passion för att göra barnens drömmar sanna! Det är med stor glädje och ödmjukhet som jag delar vår inspirerande resa med er.

Allt började under min mammaledighet, en tid av reflektion och drömmar om framtiden. Bolaget bakom Fotbollströjan.se heter Ecomx AB, 559388-3498, som ägs av mig och min sambo är ett hängivet fotbollsfan.

Vi grundade vårt företag med en enkel vision: att erbjuda fotbollströjor för barn som inte bara var kläder, utan också magiska biljetter till en värld av drömmar och spänning. Vi vet att varje fotbollströja är mer än bara ett plagg. Det är en symbol för identitet, lojalitet och stolthet. Därför har vi dedikerat oss till att erbjuda bara de bästa tröjorna, tillverkade av högkvalitativa material och med noggrann uppmärksamhet på detaljer. Varje tröja är en replika av de som bärs på planen, och du kan vara säker på att den kommer att hålla sig i toppskick även efter många användningar.

Tack för att du väljer oss som din föredragna leverantör av fotbollströjor. Vi ser fram emot att få vara en del av din fotbollsresa och hjälpa dig att bära din kärlek till spelet med stolthet.